Deelnemen aan WWIC18

Als partner een deel van het programma mee vormgeven
Ben je actief op gebied van geologie, natuur of erfgoed en heb je een goed verhaal om te delen dan is WWIC18 een mooie gelegenheid om die dan te laten plaatsvinden. Maak gebruik van de energie! Tijdens WWIC18 hebben we veel ruimte beschikbaar op verschillende inspirerende locaties met schitterend uitzicht op de Waal. Je kunt WWIC18 gebruiken om jouw netwerk bij elkaar te brengen en hen tegelijkertijd te laten deelnemen aan de vele sessies van WWIC18.

Je kunt ook een werksessie organiseren tijdens WWIC18, of deelnemen aan matchingsessies waar ideeën worden gewisseld, kennis wordt gedeeld en afspraken voor samenwerking gemaakt. Als je een idee hebt voor een bijzondere invulling of inspirerende spreker voor de verschillende sessies, meld ons dat dan. Wij zullen alle ideeën lezen en selecteren en nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Geef op als partner en geef aan wat je bijdrage kan zijn.

Kom naar WWIC18 en meld je nu aan:

Als PARTNER:
Ben je werkzaam als ondernemer, professional of vrijwilliger in landschap, natuur, erfgoed, cultuur of toerisme in de Rijn Maas delta? Schrijf je in als PARTNER en krijg gratis toegang en voor extra aantal kaarten neem contact op. Direct inschrijven als partner?
Klik hier >

Als DEELNEMER:
Ben je betrokken bij de Rijn Maas delta kom dan als DEELNEMER. Meld jezelf dan aan als deelnemer. Dat kost 99 euro. Daarvoor krijg je de hele dag een stevig programma, ontmoet je heel veel verschillende mensen en krijg je lekker en bijzonder eten en drinken. Inschrijven als deelnemer? Studenten betalen 9 euro. 
Klik hier >